Witte pizzasaus met knoflook

0

Wil je eens wat anders dan tomatensaus op je pizza? Dan is dit je kans. Door deze heerlijk romige witte pizzasaus maak je een nieuwe smaaksensatie op jouw pizza. Niet alleen de tomatensaus is erg lekker voor op je pizza, ook deze combinatie doet het erg goed: zeker als je het combineert met de goede ingrediƫnten. Gebruiken jij deze saus al over je pizza? Combineer de saus met jouw favoriete pizza toppings en laat je familie en vrienden lekker mee smullen.

Ingrediƫnten witte pizzasaus

  • 6 eetlepels boter
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijn
  • 1 theelepel rozemarijn
  • 1 theelepel basilicum
  • 2 teentjes knoflook

Witte pizzasaus maken

Pel de knoflookteentjes en haal ze door een knoflookpers. Doe 6 eetlepels boter en olijfolie in een sauspan en voeg de teentjes knoflook toe. Bak op hoog vuur de knoflook in een pan gaar. Dit duurt ongeveer 30 seconde. Voeg daarna een theelepel rozemarijn, een theelepel basilicum en twee eetlepels witte wijn toe en roer het goed door elkaar. Laat het geheel 15 minuten op laag vuur sudderen om het daarna het vuur uit te zetten. Vergeet het niet af en toe te roeren om te voorkomen dat het aanbrand.

Pizza variaties en mogelijkheden

De witte pizzasaus met knoflook is klaar voor gebruik. Verspreid de saus over de pizzabodem en garneer met je favoriete toppings. Voor de toppings zijn vele opties mogelijk maar niet alles is natuurlijk even lekker. Hetgeen waar je de boot niet mee kan missen zijn bij dit gerecht: ui, basilicum, gehakt, shoarma en champignons. Om de pizza met witte pizzasaus ten volste te benutten is het

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here