American style pizza: heerlijke Amerikaanse smaken

0

De stoere en hete “hot” American pizza maken? Lees hieronder het complete recept van de echte Amerikaanse style pizza:  gemakkelijk is bereiden en ook nog erg lekker! Deze pizza’s hebben past echt een dikke pizzabodem. Het echte werk, met een lang gist proces welke je vervolgens in een stenen oven bakt. Je kan dit gerecht op elke bodem maken, kies er één uit die jij het lekkerste bij de ingrediënten vind passen. Zelf kiezen we voor een iets dikkere variant van de basis.

Ingrediënten American pizza

  • 1 bevroren dunne pizzabodem welke is gebakken in een steen oven.
  • 1 grote tomaat in plakjes gesneden
  • 3 eetlepels kant en klare geraspte Mozzarella
  • 1 eetlepel kant en klare geraspte Permezaanse kaas
  • 75 gram hete pepperoni plakjes
  • 5 stuks Jalapeño pepers, uit een potje. (fijn hakken)
  • 10 zwarte olijven
  • 2 eetlepels vloeibare honing

Keuken: Amerikaans;  Kooktijd: 50 minuten;  Servering: 2 mensen.

Pizza op z’n Amerikaanse maken

Verwarm de oven eerst voor op 220 °C inclusief bakplaat om de Amerikaanse pizza te maken. Plaats de pizzabodem op de bakplaat zodra de oven op temperatuur is. Snijdt nu de grote tomaat in plakken en verspreid deze over de pizzabodem. Vervolgens strooi je daar de twee kazen overheen. Daarna verdeel je de peperoni plakjes. Strooi daarna de jalapeño peper samen met de olijven over de American pizza.

Plaats de bakplaat op de bovenste plank van de oven en bak deze 15-18 minuten op 230 graden. Nadat de De pizza gaar is kun je het afronden met een heerlijke honing deze sprenkel je over de de American pizza, zo krijg je een zoetje met de hete pepers. Een heerlijke en snelle pizza welke in de smaak zal vallen bij vrienden die op bezoek komen. Ook een echte aanrader als snack bij het film kijken. Een Amerikaanse pizza is natuurlijk het lekkers als je hem ook extra groot maakt zoals het hoort in het westen. Maar ook kleine pizzatjes zijn prima te  doen. Geniet er lekker van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here