Category: Pizza

Als je zelf pizza wilt maken, dan moet je een pizza recept hebben. Voor het maken van de perfecte pizza zijn twee onderdelen erg belangrijk; het pizzadeeg recept en de pizza vulling of pizza topping.

Mexicaanse pizza chorizo

Mexicaanse pizza met chorizo

Mexicaanse pizza? Het bestaat en is bovendien erg lekker. Wil je het eens proberen? Volg dan dit complete recept voor deeg, saus en afbakken van jouw eigen Mexicaanse pizza.

Avocado pizza recept

Avocado pizza

Trek in eens wat anders dan een quattro stagioni? Probeer dan eens een avocado pizza. Avocado wordt steeds populairder. Het gebruik van avocado op pizza is nog niet zo bekend, maar de combinatie is heerlijk bij deze avocado pizza.

Pizza asperges reept

Pizza met asperges (vegetarisch)

Voor onze vegetarische lezers hebben we uiteraard ook een gedeelte op pizza maken met lekkere variatie pizza's met groenten. Wie dol is op groene asperges, vindt dit recept waarschijnlijk een top recept. De pizza is gevuld met verse asperges, hazelnoten, geitenkaas en een frisse smaak van een verse sinaasappel. Een pluspunt van dit recept is dat het eenvoudig te bereiden is, waardoor het aanzienlijk in tijd scheelt. Lees onderstaand het recept met de bereiding en ingrediënten.

Pizza pasta recept

Pizza pasta maken

Een combinatie van 2 Italiaanse recepten, Pizza Pasta! Het leek me leuk een pizza recept te schrijven waarbij de 2 Italiaanse recepten combineert, zowel de pasta als het pizza recept. Wellicht denk je; waarom zou je dit recept maken? Daar heb ik maar 1 antwoord op, het is namelijk erg lekker!

Het pizzadeeg dient wel dun te zijn, je kan je voorstellen dat als je een dikke pizza bodem gebruikt en deze met pasta vult het wel erg machtig is.
Vandaar dat we voor dit recept een traditionele Italiaanse pizza bodem gebruiken.

Bollen pizzadeeg uitrollen met deegroller

Pizza zonder kaas

Mensen wie een lactose intolerantie hebben kunnen melk en melkproducten niet goed verdragen, dit levert buikkrampen, diarree en andere pijnlijke klachten op. Voor al onze lezers willen we graag een oplossing bieden, ook op het gebied van de pizza’s aangezien onze site vol staat met pizza recepten! Speciaal voor mensen wie niet van kaas houden of er in het geval van lactose intolerantie niet tegen kunnen hebben we een recept voor een pizza zonder kaas opgesteld.